La Renardière, kleinschalig vakantieverblijf in de Meuse

Natuur, ontspanning en voldoende ruimte voor  kinderen

Vakantie vieren in het bos is alle seizoenen mooi. De stilte in de winter wanneer er sneeuw ligt, of de februari stormen die de bomen hun eigen verhaal laten vertellen, het prille voorjaar met de ontluikende knoppen en later de intense bloei van de fruit bomen en dan breekt de natuur helemaal open in de zomer. De warme zon overlaat ons met een gevoel van overvloed, dat zo zichtbaar is in het bos. We plukken de rijpe vruchten van de groentetuin en van de natuur. En als de tijd dan voortschrijdt komen we in de nazomer, waarin we nog even lekker genieten van de laatste zonnestralen om vervolgens de prachtige herfsttinten te kunnen zien.

Het bos is een steeds veranderend  levend schilderij.

Naast het uitgestrekte bos met diverse wandelroutes, een kabouterroute voor de kleintjes en diverse uitkijkpunten om het wild te spotten, is er een fruit-boomgaard, een meditatiehuisje, een infraroodsauna, was- en droogmachine, een groentetuin, een bijenstal, een klimhuisje met glijbaan en een speelplaats met trampoline en zand en watertafel en nog meer speelgoed.

Kortom, alle ingredienten om er een fantastische vakantie van te maken.

Er zijn 3 huisjes beschikbaar voor vakantieplezier,

- het Gastenverblijf,  8 personen,

- een bungalow voor 4 personen en

- een chalet midden in het bos voor max. 2 volwassenen.

Babybedje kan in alle accomodaties worden bijgezet. Kinderstoel is aanwezig.

 

Bungalow

Elke woning heeft een sfeervolle houtkachel en volledig ingerichte keuken en sanitaire.

Je bent welkom op deze mooie plek, waar liefde voor al wat leeft voorop staat.

Grenzend aan het domein is er een manège, waar heerlijke bosritten onder begeleiding mogelijk zijn.

In de bossen zijn diverse mooie wandelroutes aangelegd, waar op verschillende punten natuurlijke kunstwerken staan, van artiesten vanuit de hele wereld. Deze routes staand bekend onder de naam: Le Vent des Forests.
Wandelkaart hiervoor is aanwezig.

Op 15 autominuten vind je het Lac de Madine waar je kunt zwemmen en/of luieren en bruin worden in het zand. De kinderen genieten altijd van zand en water.

Het pitoreske stadje St. Mihiel en de wat grotere stad Bar-le-Duc zijn makkelijk te bereiken. Op zondagen zijn er vaak broccantes in de omgeving, kleine markten waar het gezellig is en je plaatselijke artikelen  kunt kopen.

Een spannende speurtocht door het bos of in de schemering wild bekijken vanaf de uitkijktorentjes is echt een avontuur voor de kinderen én volwassenen.

Zo kunnen jong en oud zich vermaken en genieten van je vakantie waarin je nieuwe energie opdoet en waarvan je na een verblijf nog lang kunt nagenieten.

 GRAAG TOT ZIENS

 

 

Aanvullende gegevens