Praktijkruimte

Per 1 januari 2016 hebben we de praktijk opgeheven.

Wel kun je gebruikmaken van:

 • All-spectrum lamp  lees hieronder meer
 • Aurascandiagnose,  lees hieronder meer
 • Kleurenpunctuur
 • Bachbloesemremedies
 • MMS
 • Massagetafels


All-spectrumlamp -  

Ter vermindering van depressieve gevoelens kun je een week kuur volgen. Dit kuurtje kan je net een zetje geven om weer beter in je vel te komen zitten. Aan deze kuur gekoppeld zitten enigebijbehorende adviezen die beproefd resultaat hebben en die je naar eigen keuze wel of niet kunt op volgen.

Het belang van daglicht: mensen zijn vrolijker als de zon schijnt!

Daglicht, en met name zonlicht heeft een positieve werking op alle levende organismen. Het beïnvloedt het biologisch ritme van mens, dier en plant. Alles wat leeft heeft daglicht nodig!

Licht is reflectie. Het enige wat wij  van licht  kunnen zien is de bron en het vlak waar het licht  kan reflecteren. Daglicht verandert voortdurend van sterkte, terwijl de kleur (het spectrum) van het licht  steeds van samenstelling verandert. Een koude winterdag is blauwig van kleur, een warme zomerdag is roder van kleur, toch is het beide daglicht.

Langdurig gebrek aan daglicht heeft schadelijke gevolgen. Dit uit zich bijvoorbeeld in klachten zoals vermoeidheid, winterdepressie, hoofdpijn, zwaarmoedigheid en slaapstoornissen.

Daglicht stimuleert de aanmaak van vitamine D wat nodig is voor de opname van calcium en andere mineralen in het bloed en beïnvloedt de productie van het 'slaaphormoon' melatonine. Het verlaagt de bloeddruk en cholesterolspiegel. Daglicht stimuleert het immuunsysteem De kleuren van daglicht zijn belangrijk voor ons lichaam.

Rood is goed voor de doorbloeding, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, de ademhaling en zuurstoftoevoer, de stofwisseling en de vruchtbaarheid. Violet zorgt voor evenwicht tussen calcium en fosfor en bevordert de circulatie van het lymfesysteem, de activiteit van de klieren, de aanmaakt van witte bloedlichaampjes en de aanmaak van jodium en ijzer. UV-licht bevordert door omzetting van verscheidene pro-vitaminen de aanmaak van vitamine-D en zorgt voor de juiste hoeveelheid calcium

Aurascandiagnose en Aura reading

De scan levert info op over je lichaam en je emoties.

Voor en na een behandeling kun je de ontwikkeling volgen.

Aan de hand van de scan leest Ingrid je aura.

 


De aurascan wordt gebruikt voo
r:

 • Aurareading
 • Bewustzijn en innerlijke groei
 • Psychotherapie
 • Holistische Diagnose
 • Constitutie Analyse ivm acupunctuur
 • Therapie Controle
 • Preventie

Na de reading krijg je jouw aurascan mee naar huis.

De aurascan is een biomedisch meetapparaat, gebaseerd op een combinatie van oosterse en westerse medische kennis.

De reflexzones in de hand en de dynamische stroming van de lichaamsenergie geven door middel van de biopulsar een aura en een grafisch beeld op de computer.

In dit beeld is zichtbaar:

 • de dynamiek van de aura
 • de energetische status van de organen (in grafische vorm)
 • de activiteit in de chakra’s

In de informatie die je krijgt is de intuïtieve en wetenschappelijke informatie verweven. Je krijgt zo een vrij compleet beeld en kunt ook antwoorden krijgen op persoonlijke vragen.

De aurascanmeting gaat snel en is erg precies. In ongeveer 1 tot 2 minuten is de elektronische meting opgenomen en geeft de computer exact de vitaliteit weer van meer dan 49 zones in en om je lichaam, inclusief de eventuele blokkades.

De totale sessie duurt ongeveer een half uur.

Kleurenpunctuur

Licht en Kleuren zijn erg belangrijk voor mens en dier. Door de geschiedenis heen heeft de mens de zonne-energie altijd als medicijn gebruikt.
Johann Wolfgang von Goethe onderzocht het effect van kleuren op de psyche en bewees het verband tussen beiden.

The Healing Power of Light
In 1903, ontving Professor Niels Finsen de Nobelprijs voor Geneeskunde voor zijn onderzoek op het gebied van de kleurentherapie. Finsen bewees dat kleuren afzonderlijke energieën zijn en dat die specifieke kleuren-fibraties verschillende reacties geven in het menselijk lichaam en in de psyche.
Sinds die tijd zijn er meer dan 6000 kleuren-healingbehandelingen gedocumenteerd in Amerikaanse klinische studies.

Het energieveld, de aura.
Ieder levend wezen heeft een subtiel energetisch veld, dat we de aura noemen. Veel mensen kunnen dit steeds wisselende kleurenspectrum (de aura) rondom mens, dier of plant waarnemen.
Met de hulp van de Biopulsar-Reflexograph®, kan dit veld zelfs worden opgemeten. Elke aurakleur heeft een specifieke betekenis in relatie tot de vitaliteit van de organen, gevoelens, gedachten en het bewustzijn van de mens. Door kleurentherapie kan de aura in harmonie worden gebracht en herstelt de vitaliteit.

Wil je weten of kleurentherapie ook voor jou zinvol is?
We zullen dan eerst een aurascan maken om te diagnosticeren welke methodiek voor jou het meest geschikt is.

Infraroodsauna

De infraroodsauna staat voor je klaar, gewoon om lekker te genieten maar ook om allerlei klachten te verhelpen. Uitgebreide informatie kun je vinden onder de knop Infraroodsauna.

 

 

Aanvullende gegevens