Bewoners

Ben en Ingrid Dudink, hoofdbewoners, zijn beiden gekwalificeerd als Europees geregistreerd Psychotherapeut ER, tevens acupuncturist volgens de traditioneel Chinese geneeswijze (TCM) en werkzaam met geneeskrachtige kruiden.

In 1994 hebben we de Academie voor Spirituele Integratie (ASPI) opgericht waar we gedurende de volgende achttien jaren leiding aan hebben gegeven. Met een duidelijke visie vanuit de transpersoonlijke psychologie en met een niet aflatende innerlijke drive en motivatie, mochten we in deze periode vele mensen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling. Samen met een team van docenten, hebben we vele studenten in hun meerjarige opleiding mogen stimuleren op weg naar de kwalificatie Spiritueeltherapeut en Spiritueelbegeleider.

Op 21-12-2012 was voor ons de tijd gekomen om de leiding van dit mooie werk over te dragen aan een ander.

Voor ons is het een logische volgende stap om het spirituele werk op een wat rustiger manier voort te zetten op ons landgoed in Noord Frankrijk.
Hier kunnen we in alle rust ervaringen delen, samenwerken met zielsverwanten en bezig zijn met die dingen die wij vanuit onze levensvisie zo belangrijk vinden.

Regelmatige komen er Vrienden op bezoek om als vrijwilliger mee te werken. We vinden het dan fijn om na een dag lekker buiten werken, samen met hen bij het kampvuur te zitten.

De oorspronkelijke bewoners, zoals herten, reeën, vossen, zwijnen, eekhoorns, dassen, hazelwormen en veel vogels waaronder een nest buizerds en prachtige bosuilen, vinden in het bos hun natuurlijke woonplek.

Daarnaast wonen hier onze honden Winner en Tender, de poes Loulou, 2 bijenvolkjes en er scharrelt een koppeltje kippen rond.

 

 

 

 

 

Aanvullende gegevens