Meditatieve Stilteweek

Heb je behoefte aan rust en de drukte om je heen even laten voor wat het is? Wil je het contact met jezelf herstellen om vervolgens je innerlijke vrede weer te kunnen ervaren?

'Ieder mens heeft van nature behoefte aan een spirituele dimensie in zijn leven.'

Deze uitspraak kunnen we vertalen naar: zich laten inspireren door het ongeziene of het beantwoorden van de vraag 'wat is het doel van mijn bestaan'.
In het dagelijkse leven komen we daar bijna niet aan toe vanwege de vele externe impulsen die op ons afkomen en waardoor we ons laten bezighouden. En dan ontstaat er als vanzelf dat innerlijke verlangen naar rust en stilte. Eerst op de achtergrond maar gaandeweg, als we er niets mee doen, wordt dit verlangen sterker. Totdat we op zoek gaan naar een gelegenheid waar invulling kan worden gegeven aan deze natuurlijke behoefte om contact te maken en te onderhouden met de spirituele dimensie waar we vaak onbewust zo naar verlangen.

En dan vind je La Renardière, een plek waar je in de stilte, omgeven door de natuur en zonder afgeleid te worden door de vele impulsen waar je zo aan gewend geraakt bent, op zoek kunt naar die inzichten en het bewustzijn die al zo lang voor je klaar liggen. Je hoeft je er alleen maar voor open te stellen.
Ik geef toe, het is even wennen om in de stilte te verblijven maar eenmaal zover zul je merken hoe helend deze periode zal zijn.
Natuurlijk is er een programma en voldoende begeleiding. Je hoeft dus niet in het diepe te springen.

Het programma van deze week is volgens de thema's

  • loslaten,
  • de stilte ingaan,
  • verdiepen in jezelf en je spirituele bewustzijn, en
  • langzaam datgene wat je hebt ervaren weer terugbrengen in je dagelijks leven.

Je verblijft op basis van zelfverzorging.
De week wordt begeleid en verzorgd door Ben en Ingrid Dudink.

Meditatieve Stilteweek

                                                                                (Voor data zie 'Activiteiten')

Nadere inlichtingen of inschrijven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Aanvullende gegevens