Vrijwilligers

We zijn altijd blij met een paar extra helpende handen.

Je bent dan ook van harte welkom om als vrijwilliger bij ons te verblijven. De uit te voeren werkzaamheden stellen we in overleg vast in aansluiting op voorkeur, mogelijkheden en voorhanden zijnde werkzaamheden.
Je kunt gebruikmaken van een vrijwilligerskamer in het gastenverblijf. Je eigen tentje mee mag natuurlijk ook. Uitgangspunt is per week 5 dagen van 6 uur werken voor gratis kost en inwoning.
Minder uren werk is ook mogelijk. Afhankelijk van het aantal uren dat je werkt, stellen we naar rato een bijdrage voor je verblijf vast.

Heb je van maandag t/m vrijdag full time als vrijwilliger bij ons gewerkt dan kun je er voor kiezen om in de loop van zondag pas te vertrekken. Je verblijf gedurende dit weekend is dan voor onze rekening, de maaltijden verzorg je dan zelf.

Je werkt en verblijft op eigen risico en je bent zelf verantwoordelijk voor het desgewenst hebben of afsluiten van verzekeringen.

Voor nieuwe vrijwilligers die voor langere tijd (b.v. een paar maanden)  willen blijven geldt in principe dat we eerst kennis met je willen maken. 
Ook nemen we tijd om met je van gedachten te wisselen wat La Renardière in de toekomst voor jou kan betekenen en wat jij La Renardière te bieden hebt.

Het aantal plaatsen voor vrijwilligers is beperkt. Neem op tijd contact met ons op om dit af te stemmen.

 

 

 

Aanvullende gegevens